Horoscop maine 07 iulie 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 07 iulie 2020

 

 

Horoscop Berbec

Te vezi nevoit să refuzi niște prieteni care te invită într-un loc mai puțin obișnuit și nu o faci din plăcere, ci din lipsa de bani. Pentru că nu vrei să spui adevărul inventezi o scuză cât se poate de credibilă și suferi în tăcere sperând ca la un moment dat să faci rost de suma de bani de care ai nevoie.

 

Horoscop Taur

În ciuda faptului că astăzi ar trebui să te relaxezi alături de familie, tu ești extrem de nemulțumit și critici orice activitate propusă. Pe partea profesională veștile de asemenea nu sunt foarte îmbucurătoare, șefii luând decizii care de care mai radicale și te temi ca nu cumva să fii direct afectat.

 

Horoscop Gemeni

Implicarea ta în problemele familiei îți perturbă activitatea profesională, astfel că nu te poți concentra absolut deloc. Cei care vorbesc cu tine la muncă au impresia că vorbesc singuri, iar capitolul randament stai destul de rău. Încearcă să delimitezi clar cele două zone ale existenței tale pentru a evita sancțiuni nedorite.

 

Horoscop Rac

Te gândești la o dragoste ideală, plină de pasiune și armonie, dar relații în care să fie doar soare nu există, deci fii un strop obiectiv și nu uita că unele dispute chiar tu le alimentezi. Promisiunile care ți se fac astăzi nu sunt suficient de credibile, deci ai toate motivele să fii suspicios.

 

Horoscop Leu

Culegi roadele muncii tale din ultima vreme, iar unii colegi în loc să te felicite, te evită sau se prefac a nu ști nimic despre laudele publice primite. Nu îți strica bucuria pentru atitudinea nefirească sau chiar ostilă a unora, în cele din urmă invidia îi intoxică pe cei care o simt.

 

Horoscop Fecioara

Forțezi nota în familie pentru a obţine niște bani împrumut și te bucuri când vezi că tot teatrul tău a dat în sfârșit roadele așteptate. Plini de compasiune cei din casă îți oferă bani și consolare, iar tu te simți răsfățat. Ar fi bine să nu îți faci un obicei din a minți pentru a obține ce îți dorești.

 

Horoscop Balanta

Faci tot ce îți stă în putință pentru a pune mâna pe un loc de muncă pe care ți-l dorești. Uiți de clasica prezentare la un interviu și ești dispus să dai o sumă de bani pentru a te asigura că postul va fi sigur al tău. Prietenii se miră de noua ta atitudine, știind că îți place dreptatea.

 

Horoscop Scorpion

Supraveghezi cu atenție activitățile unui membru din familie pentru că îl suspectezi de ceva lucruri necurate. Te pricepi de minune la căutarea de indicii și chiar găsești ceea ce te interesează. Vei fi cel puțin șocat de ceea ce se întâmplă și nu știi cum să reacționezi pentru a pune capăt situației nefirești.

 

Horoscop Sagetator

Crezi că poţi schimba modul de gândire a celor din jur şi te cam înşeli. În lipsă de alte soluții poți învăța să fii ceva mai tolerant și să nu intri în tot felul de polemici doar pentru că alții au opinii diferite. În plus a te implica într-un conflict deschis nu este chiar cea mai bună soluție, așa că învață să-ți controlezi impulsivitatea.

 

Horoscop Capricorn

Uiți că diplomația te poate salva din multe situații delicate și în loc să răspunzi cu un zâmbet la o provocare începi să împroști cu venin. Pe lângă faptul că nimeni nu va aprecia atitudinea ta, îți pui și sănătatea în pericol di cauza crizelor de nervi. Un strop de odihnă și poate ceva activități de relaxare vor schimba radical ziua.

 

Horoscop Varsator

Astăzi este un moment care va avea o importanţă deosebită în viitorul apropiat pe plan profesional. Se poate să găseşti un job pe care îl cauţi de multă vreme sau chiar să primeşti recunoaşterea muncii tale. Nici nu primești suma care ți se cuvine și tu deja te gândeşti la ce lucruri minunate vei face cu banii.

 

 

Horoscop Pesti

La primit sfaturi ești destul de receptiv astăzi, așa că orice îți vor spune cei din jur vei analiza cu atenție și ești gata să și aplici. În schimb cei care îți cer părerea se vor izbi de nehotărârea ta. Caută o activitate care să te pasioneze, un sport sau chiar o activitate artistică, cel puțin până îți trece confuzia.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.