Horoscop maine 10 iunie 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 10 iunie 2020

 

 

Horoscop Berbec

Ai nevoie de revitalizare tocmai de aceea ai face bine să mergi în cercurile de oameni tineri și plini de energie. Rutina te omoară la fel cum o face și locul de muncă. Cerințele deplasate te irită și ești ca o bombă cu ceas astăzi. Nici acasă nu îți mai trec nervii pentru că cineva se bazează pe tine să-i rezolvi probeleme.

 

 

Horoscop Taur

Te detașezi complet de ceea ce înseamnă problemele altora pentru că în ultima vreme le-ai plâns altora de milă, iar tu ai rămas cu multe lucruri în urmă. Astăzi îți dedici timpul în exclusivitate ție și descoperi că mai ai de lucrat la capiolul voință. Nu ți-a ieșit să te lași de un viciu și ai abandonat lupta, dar acum este momentul să renunți pentru totdeauna la el.

 

 

Horoscop Gemeni

Călătoriile în timp îți plac în măsura în care ceea ce vezi este pe placul tău. Îți imaginezi un viitor în care tu joci un rol deosebit de important și în care iubirea este forța principală din viața ta. Cel mai bine ar fi să te apropii de oamenii care sunt optimiști și plini de inițiativă, iar cei acre îți râd în nas trebuie ignorați.

 

 

Horoscop Rac

Se presupune că trebuie să oferi suport moral cuiva din familie și nu prea știi ce să-i spui, tocmai de aceea devii șovăitor. Spui câteva cuvinte de consolare, dar ți se pare că ești destul de fals și începi să te simți vinovat pentru că nu empatitezi cu persoana din fața ta. Chiar dacă îți pare rău de persoana din fața ta nu trebuie să te încarci cu problemele ei.

 

 

Horoscop Leu

Ești pus în postura de a te apăra în fața acuzelor unui șef destul de neprietenos. Nu înțelegi de unde a pornit această înverșunare împotriva ta și chiar ești luat prin suprindere. Orice ai spune pare că nu este potrivit și face scandalul și mai mare. După o asemenea zi, o veste bună venită din partea unei rude îți aduce zâmbetul pe buze.

 

 

Horoscop Fecioara

Te îngrijorezi pentru toți cei din jur și cu atâtea griji pe cap uiți să faci lucruri importante. Oricum astăzi ai impresia că viața ta merge mult prea repede, iar unele evenimente te depășesc complet. În această situație pierzi contactul cu unele persoane importante ce te-ar putea ajuta pe viitor.

 

 

Horoscop Balanta

Reușești să depăsești un moment delicat din viața ta ce ține mai mult de zona safectivă. Poate fi vorba despre niște așteptări prea mari ce le-ai avut cu privire la o persoană abia intrată în viața ta. Ai noroc de prietenii ce îți sunt alături și te ajută să vezi partea plină a paharului în acest moment neplăcut pentru tine.

 

 

Horoscop Scorpion

Astăzi oriunde ai merge ai impresia că ești în plus și că nimeni nu are nevoie de sfaturile tale. În aceste condiții te retragi cât de mult poți, ba chiar îți închizi și telefonul pentru a fi sigur că nu mai ai de-a face cu alte evenimente neplăcute. Întreaga seară te vei dedica unei activități în care te implici de unul singur și care îți face mare plăcere.

 

 

Horoscop Sagetator

Faptul că vrei să încerci lucruri noi, te aruncă în mijlocul unor anturaje cel puțin ciudate. Îți place ideea de a întâlni oamenmi noi, însă nu te regăsești nicăieri. Oricât de deschis ai fi, practicile lor te uimesc și nu ești dispus să te dedici unei vieți haotice, așa că revii la vechile tale anturaje pe care le vei aprecia mai mult.

 

 

Horoscop Capricorn

Zvonurile care îți ajung la urechi îți sunt pe plac și ajungi să le crezi de parcă ar fi adevăruri absolute, însă ai mare grijă pentru că unele lucruri nu au nici măcar un sâmbure de adevăr și vei fi dezamăgit. Poate fi vorba despre o posibilă promovare sau despre o mărire de salariu, însă înainte de a te pregăti de lupta pentru marele loc, asigură-te că nu sunt zvonuri stârnite din nimic.

 

 

Horoscop Varsator

De obicei nu crezi că ai noroc la jocurile ce promit bani mulți, dar te decizi în ultimul moment să participi la loterie. Nu te aștepta la mari câștiguri, ci doar la o sumă mică ce îți va aduce mulțumire de sine. Te simți încurajat de micul tău câștig să joci și altădată cu speranța că doar așa îți vei rotunji bugetul.

 

Horoscop Pesti

Faci presiuni asupra partenerului de viață cu privire la o decizie ce trebuie luată cât mai repede cu putință. Nu te aștepta ca partenerul să răspundă pozitiv la încercarea ta de a-l influența cu atât mai mutl cu cât este vorba despre investiția unei sume mari de bani. Poate că te-ai lăsat dus de val și partenerul are dreptate să fie temător.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.