Horoscop maine 17 iunie 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 17 iunie 2020

 

 

Horoscop Berbec

Astăzi este ziua marilor descoperiri pentru tine și reușești să vezi aspecte ale problemelor pe care până astăzi nu le-ai observat. Instinctul te ajută să ajungi într-un punct important cu aflarea de informații, însă ai grijă că nu tot ceea ce descoperi este de bun augur.

 

Horoscop Taur

Deși în general nu îți place să ieși în față, astazi ai ocazia să susții un discurs cât se poate de interesant pentru cei din jur. Reușești să îi mobilizezi pe cei de la muncă fără prea multe eforturi, astfel că te gândești dacă nu cumva ar fi bine să încerci o meserie în domeniul comunicării.

 

Horoscop Gemeni

Îți pui speranțele într-un prieten apropiat pentru rezolvarea unor probleme, doar că lucrurile trenează extrem de mult. Întârzierile și răspunsurile incerte din partea lui te fac să te gândești că nu vei ajunge prea departe, chiar dacă inițial a promis să te ajute.

 

Horoscop Rac

Asătăzi vezi cum multora din jurul tău li se face o nedreptate și încerci pe cât posibil să atragi atenția celor care o fac. Nu vei avea multe șanse de reușită, însă cel puțin te simți împăcat că ai încercat. Familia deschide discuții legate de problemele financiare și poți deveni de-a dreptul agresiv verbal pentru că și tu știi de le nu ai nevoie să ți se spună.

 

Horoscop Leu

Te interesează foarte mult ceea ce cred alții despre tine, tocmai de aceea te regăsești într-o situație delicată. Părerile cu privire la munca ta sunt împărțite astfel că nu poți mulțumi pe toată lumea și nici măcar nu este indicat să încerci. Tu ai grijă doar să îți faci treaba cu mult sârg și lasă-i pe cei din jur să vorbească.

 

 

Horoscop Fecioara

Crezi că în ultima vreme ți-ai cam pierdut puterea în anturajul de prieteni și vezi cum ei își găsesc un alt lider. Acest lucru te doare destul de mult mai ales astăzi, când părerile expuse de tine nu sunt luate în serios de cei din jur. Analizează faptele și cuvintele trecute pentru a vedea unde ai greșit.

 

Horoscop Balanta

Constați cu uimire că în ultima vreme norocul te-a cam ocolit, mai ales la capitolul iubire. Persoanele pe care ai pus ochii s-au orientat către alții și crezi că în mare parte are de-a face cu timiditatea ta. Astăzi poți încerca să abordezi problema cu mai mult curaj și cu siguranță te vei face remarcat în fața persoanei de care te-ai îndrăgostit în secret.

 

Horoscop Scorpion

Ești foarte sensibil la ceea ce spune un membru al familiei despre tine. Îți sugerează că ai niște laturi destul de întunecate care pun adesea stăpânire pe tine și ar fi cazul să te schimbi. În loc să faci un adevărat scandal și să te dovedești orgolios, mai bine ai încerca să te privești prin ochii lui.

 

Horoscop Sagetator

Ai o mare putere de influență astăzi și ar fi bine dacă ai putea să o exerciți asupra persoanelor de la muncă. Unii au niște idei fanteziste de rezolvare a problemelor, iar alții sunt prea orgolioși pentru a accepta că au greșit. În acest context poți fi tu cel care manevrează situația pentru că ai abilitățile de persuadare necesare.

 

Horoscop Capricorn

Cei din jur te caută astăzi pentru modul în care rezonezi cu problemele lor. Altfel spus, faptul că ești empatic te recomandă ca o persoană calmă și dispusă să asculte problemele altora. Totuși nu îți dedica tot timpul liber celor aflați la necaz, ci păstrează câteva ore pentru a te relaxa.

 

Horoscop Varsator

Persoanele pe care le întâlnești astăzi nu îți împărtășesc viziunea despre lume și viață, ba chiar încearcă să ți-o schimbe. Opui rezistență la schimbare și de aici se poate isca o mică dispută. Data viitoare te decizi să eviți contactul cu astfel de persoane.

 

Horoscop Pesti

Nu îți place să joci după reguliele impuse de alții, dar nici nu reușești să îți impui propriile reguli tocmai de aceea totul în viața ta are loc spontan. Deciziile oricât ar fi de importante sunt destul de ușor luate ca și cum ar afecta pe altcineva. Poate ar fi bine să acorzi mai multă importanță hotărârilor ce te pot afecta pe termen lung.

 

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.