Horoscop maine 18 mai 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 18 mai 2020

 

 

Horoscop Berbec

Ești extrem de ușor influențabil și tocmai de aceea faci o serie de afirmații răutăcioase la adresa unor persoane tocmai pentru că ești determinat de spusele celor din jur. Iritabil și certăreț cum ești nu îți va fi greu să le strici ziua celor din jur. Este foarte posibil să rupi o serie de relații de prietenie sub impulsul de moment.

 

 

Horoscop Taur

Unii dintre colegii de muncă au impresia că singurul motiv pentru care tu ești apreciat de șefi este că le dai mereu dreptate, așa că vor încerca și ei aceiași metodă. Ei nu știu că tu de fapt ești cât se poate de cinstit și le dai dreptate, doar când au, însă nu îi împiedici să abordeaze această tactică pentru că ești prea ocupat cu ceea ce ai tu de făcut.

 

 

Horoscop Gemeni

Știi că nimic nu este gratuit, dar ai impresia că plătești un preț prea mare pentru un lucru pe care alții îl primesc gratis, de exemplu dragostea. Te simți destul de lipsit de noroc la acest capitol, dar nici atitudinea ta fatalistă nu te ajută. Fii un pic mai încrezător și dornic să cunoști persoane noi dacă vrei ca dragostea să vină și la tine.

 

 

 

Horoscop Rac

Este o zi plină de muncă și de încercări serioase. Nu pari să fii pe aceeași lungime de undă cu ai tăi colegi tocmai de aceea este posibil să izbucnească niște mici dispute. Tu ești oricum încordat din cauza situației nu tocmai fericite din familie, însă nu este o scuză destul de bună ca să îți verși amarul pe cei din jur.

 

 

Horoscop Leu

Relațiile cu cei din jur explodează astăzi și este un moment mai mult decât potrivit să spui exact ce vrei. Ai multe idei și o atitudine pozitivă din care se hrănesc toți. Nu poți să rămâi în umbră și nici nu ar trebui, având în vedere că astrele favorizează creșterea profesională și relațiile cu superiorii.

 

 

Horoscop Fecioara

Obții beneficii dintr-o activitate pe care până mai ieri o făceai din plăcere. Desigur că te simți mulțumit de ceea ce obții și chiar te decizi să te implici mai serios în hobby-ul tău. Familia critică aspru decizia ta, dar cui îi pasă având în vedere că tu ești gata să faci bani și din piatră seacă.

 

 

Horoscop Balanta

Cresc șansele de a te împiedica în drumul tău către creșterea profesională, dar chiar și așa nu este cazul să îți faci griji prea mari pentru că întâlnești excat persoanele de care ai nevoie, atunci când ei nevoie.Tot ce trebuie să faci este să deschizi ochii și să ai un strop de încredere în noile persoane ce intră în viața ta.

 

 

Horoscop Scorpion

Ești într-o permanentă luptă cu tine însuți și vrei mereu să te autodepăsești, dar acest lucru înseamnă momente lungi de extenuare și muncă asiduă. Familia cu greu te mai vede pe acasă și se tem ca nu cumva lipsa odihnei să te îmbolnăvească. Au mare dreptate, pentru că resursele tale de energie sunt pe sfârșite.

 

 

Horoscop Sagetator

Se pare că misiunea ta astăzi este să dai sfaturi și să îți arăți compasiunea. Nu este o cerință prea dificilă doar că din păcate pentru cei din jur, nu ai timpul necesar pentru a face acest lucru. Spre seară te simți tentat să îți închizi telefonul și te refugiezi departe de ceilalți și problemele lor pentru care caută soluții.

 

 

Horoscop Capricorn

Abilitățile tale de comunicare sunt mai diminuate astăzi pentru că nu ai dispoziția necesară purtării unor conversații importante. Ai tendința să te faci că nu auzi multe dintre lucrurile care îți sunt spuse, iar ce din jur o iau drept o lipsă de implicare, de aici și reproșurile pe care le primești.

 

 

Horoscop Varsator

Deși prevedeai reacția partenerului atunci când îi vei spune că ai făcut ceva ce ați stabilit de comun acord că nu va face, speri să fie înțelegător și să nu izbucnească o ceartă pe această temă. Așteptările tale vor fi desigur exagerate și partenerul va reacționa așa cum nu te așteptai în momentul în care îi vei povesti. Îți trebuie multă răbdare și diplomație.

 

 

Horoscop Pesti

Nu poți să nu observi dinamica relației tale și modul în care partenerul se comportă când are o nemulțumire. Încerci să porți o dicuție civilizată însă nimic nu îți iese astăzi. Trebuie să suporți tirul vorbelor neprietenoase și nu ripostezi pentru că asta ar însemna o ceartă și mai mare, iar resursele tale sunt destul de reduse, nu ai face față la o ceartă.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.