Horoscop maine 19 mai 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 19 mai 2020

 

 

 

Horoscop Berbec

Este o zi pe placul tău pentru că ai ocazia să cunoști oameni noi și să te împrietenești cu persoane interesante. Urmărești să scoți cât mai multe informații de la noile cunoștiințe pentru că vrei să te recalifici profesional și vrei să vezi spre ce domeniu să te orientezi. Imediat ce ajungi acasă notezi pe o foaie tot ce ai aflat și îți propui să alegi o variantă.

 

Horoscop Taur

Timpul trece mult prea repede pentru tine și ai de făcut foarte multe lucruri. De exemplu, primești o vizită importantă și încă nu ai terminat curățenia. Cu siguranță că vei începe să îi cerți pe membrii familiei pentru că nu te ajută într-un moment în care le ceri ajutorul.

 

 

Horoscop Gemeni

Faptul că ești solicitat de familie te face irascibil și este și normal după săptămâna grea pe care ai avut-o. Vrei liniște și odihnă, iar cei dragi vin cu mici cerințe menite să îți tulbure armonia. Refuzi orice invitație în oraș și te răsfeți cu un somn lung și odihnitor, filme și muzică bună.

 

 

Horoscop Rac

Fără să vrei ajungi în mijlocul unei dispute dintre prieteni. Ești forțat să iei partea unei tabere atunci când vezi că lucrurile degenerează. Nu se va dovedi o idee prea bună pentru că după acest moment grupul tău de prieteni se cam rupe. Va fi nevoie de un efort considerabil pentru a-i determina să renunțe la orgoliu.

 

 

Horoscop Leu

Relația de iubire în care te afli este cât se poate de stabilă, însă mai ai mici îndoieli cu privire la sinceritatea partenerului de viață. Deschizi tot felul de discuții cu privire la importanța fidelității și cauți indicii pentru a vedea dacă nu cumva partenerul calcă strâmb.

 

 

Horoscop Fecioara

Ești pus în fața unei decizii luate de familie și chiar dacă nu ești de acord cu ea nici nu poți schimba prea multe lucruri. Refuzi să mai comunici cu cei de acasă și te simți dat la o parte. Îți petreci ziua cu posomorat și abia spre seară îți revine cheful de viață când se ivesc șansele unei întâlniri romantice.

 

 

Horoscop Balanta

Auzi fără să vrei o serie de cuvinte nu tocmai frumoase despre tine și cu greu îți înfrânezi pornirile. Ai vrea să te aperi, însă cel mai indicat este să fii diplomat și să nu iști un scandal cu persoanele apropiate. Totuși te distanțezi de rudele ce te criticau și cauți compania prietenilor.

 

 

Horoscop Scorpion

Ultima zi de weekend este câ se poate de încărcată pentru tine. Ți se oferă șansa să faci ceva bani și accepți, în ciuda faptului că ți-ai dori să te odihnești mai mult. Efortul tău este răsplătit ba chiar obții o colaborare pe termen lung pentru a munci în weekend. Cum la capitolul finanțe situația se îmbuntățește cumperi un mic dar pentru persoana iubită.

 

 

Horoscop Sagetator

Nici nu știi când trece timpul atunci când ești într-o companie plăcută. Abia seara îți aduci aminte că ai lăsat o activitate neîncheiată și este destul de important să o duci la sfârșit astăzi. Îți vei petrece întreaga seară lucrând și vei fi nevoit să spui nu tuturor tentatiilor.

 

 

Horoscop Capricorn

Îți faci foarte multe griji legate de viitor, așa că nu te bucuri absolut deloc de ziua de astăzi. Te preocupă cariera și situația financiară, ba chiar reușești să pui presiune și pe membrii familiei. Nimeni nu știe de unde a izbucnit acest pesimism, însă speră să te vindeci curând.

 

 

Horoscop Varsator

Îți este gândul la o vacanta mai mult ca niciodată,deci te decizi să organizezi sa faci cercetari pentru o vacanta cu buget redus. Pentru că nu prea te descurci apelezi la ajutorul unor prieteni pricepuți la capitolul investiții. Aduni în cel mai scurt timp toate cele necesare și începi să pui pe hartie planul.

 

 

Horoscop Pesti

Este clar că astăzi nu ai nici cea mai mică dorință de a iesi din casa, pentru că ai nevoie să te relaxezi în singurătate. Îți pui ideile în ordine și faci planuri în gând, aanalizezi activitatea din ultima vreme și descoperi lucruri pe care nu le-ai luat în considerare până acum.

 

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.