Horoscop maine 20 mai 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 20 mai 2020

 

 

Horoscop Berbec

Ești gata de discuții în contradictoriu și chiar nu te-ar deranja dacă ai stârni și o ceartă. Cu un spirit competitiv așa de dezvoltat este de înțeles de ce ești un adevărat vulcan. Consideri că ți se cuvine ceea ce este mai bun și nu ești dispus să cedezi absolut deloc, așa că nu te interesează peste cine trebuie să treci.

 

 

Horoscop Taur

Vezi că cineva este certat pe nedrept și te simți îndreptățit să îi iei apărarea chiar dacă nu ai nici o legătură directă cu persoana. Crezi că data viitoare s-ar putea să fii tu în locul respectivei persoane și ți-ar plăcea să ți se ia apărarea. Ai grijă să nu fii prea vehement, este suficient să îți expui clar părerea.

 

 

Horoscop Gemeni

Astăzi nu ai timp de melancolii sau să te plângi de relațiile dezastruoase pe care le ai cu cei din jur pentru că la locul de muncă sunt numeroase drumuri pe care trebuie să le faci urgent. Chiar și așa ar fi indicat să îți faci timp și pentru tine. Citește o carte interesantă sau fă un duș firbinte înainte de culcare.

 

 

Horoscop Rac

Ai primit câteva informații importante și încă ai multe dubii dacă ar trebui să le spui și celor din jur sau să le ții doar pentru tine. Chibzuiește bine înainte să divulgi ceea ce știi pentru că alții s-ar putea folosi mai bine de ele decât tine. Poți discuta despre acest aspect cu o persoană de încredere.

 

 

Horoscop Leu

Nu iei prea în serios o situație destul de delicată de la locul de muncă, iar acest lucru te va costa destul de mult. Arată-te dornic să faci sarcinile și nu critica ceea ce șefii au de spus. În final poți spune cum spun ei și face cum vrei tu, fără să se iște conflicte nejustificate.

 

Horoscop Fecioara

Ultima dată când ai decis să faci schimbări în viața ta nu ai fost foarte inspirat, tocmai de aceea acum ești precaut când cineva îți propune să modifici ceva în stilul tău de viață sau în relațiile tale. Nu toate schimbările sunt neapărat neinspirate, trebuie doar să acorzi atenție sporită la ceea ce vrei și ceea ce ar trebui să îmbunătățești la tine.

 

 

Horoscop Balanta

Ai obținut o mică victorie profesională și te simți extrem de mândru de realizarea ta. Nu vrei să pari plin de tine, însă spui tuturor despre cât de bine ai rezolvat situația, iar acest lucru îți aduce atât laude cât și numeroase invidii. Pregătești o întâlnire romantică pentru a sărbători în doi reușita.

 

 

Horoscop Scorpion

Ai tendința de a exgera în unele momente la locul de muncă și toți cei din jur te văd ca pe o persoană ce aduce negativismul la birou. În mare parte au dreptate pentru că aceeași atitudine o ai și acasă, unde culmea este că ai mai molipsit câteva rude cu pesimismul tău acut.

 

 

Horoscop Sagetator

Nu ai învățat nimic din greșelile făcute pe plan sentimental și astăzi este foarte posibil să le repeți. Nu este o situație plăcută sau de dorit însă este o bună oportunitate de a-ți reaminti ce ți-ai promis cu ceva timp în urmă. Depinde doar de tine să te redresezi rapid, altfel vei pierde încă o posibilă relație.

 

 

Horoscop Capricorn

Orgoliul tău atinge cote alarmante în această zi și astfel chiar dacă greșești unor persoane apropiate îți este greu să le ecri iertare. De dragul relației cu ei și pentru liniștea ta interioară ar fi bine să admiți că ai greșit și să prezinți scuzele. În plus, orgoliul te duce în mijlocul unui conflict și la locul de muncă. Ai grijă ce cuvinte spui la nervi.

 

 

Horoscop Varsator

Te revezi cu o persoană cu care nu ai mai ținut legătura și ți se pare că s-a schimbat nesperat de mult. Nu poți spune dacă îți place mai mult noua versiune sau cea anterioară, dar cu siguranță vrei să recuperezi timpul pierdut și să afli cât mai multe despre ea de aceea o inviți la tine acasă.

 

 

Horoscop Pesti

Compari unele situații ale tale cu ale unui prieten bun și îți dai seama că el gestionează mai bine finanțele. Din acest motiv te duci la el să îi ceri un sfat despre cum se gestionează banii și chiar despre afaceri. Vei afla foarte multe trucuri utile pe care să le pui în practică în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.