Horoscop maine 23 mai 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 23 mai 2020

 

 

 

Horoscop Berbec

Promovarea pe plan profesional  îți aduce mai multe beneficii decât ai fi crezut. Cei din jur privesc cu ochi curioși realizarea ta și nu înțeleg cum ai reușit să devii atât de apreciat de șefi într-un timp record. Mulți îți vor cere rețeta succesului, iar când le explici că nu există o rețetă au impresia că nu vrei să îi ajuți.

 

 

Horoscop Taur

Răbdarea nemărginită pe care o afișezi de obicei este astăzi pusă la grea încercare de un coleg de muncă. Îți critică orice activitate și nici nu te ajută în vreun fel la ceea ce ai tu de făcut urgent. După o zi grea și plină de tensiune, discuția cu un prieten aflat departe de tine, te ajută să te umpli de emoții pozitive.

 

 

Horoscop Gemeni

Menține-ți un moral ridicat dacă ești în căutarea unui nou job pentru că doar ambiţia și răbdarea te ajută să reușești a-ți găsi ceva pe placul tău. Ai toate șansele să găsești chiar astăzi ceea ce cauți, doar dacă nu refuzi să participi la un interviu pe motiv că nu ți-a plăcut adresarea celui care te-a chemat.

 

 

Horoscop Rac

Veștile neplăcute se țin lanț astăzi, astfel că nu scapi de una și dai în alta. Ai de plătit o datorie mai veche pe care ai ignorat-o și chioar se poate să iei o amendă de circulație. Nici pe plan sentimental nu stai foarte bine, persoana iubită fiind destul de confuză în legătură cu sentimentele pe care le are față de tine.

 

 

Horoscop Leu

Nimeni nu te poate ajuta să îți schimbi starea de spirit chiar dacă este vorba despre familie sau prieteni. Forța de schimbare vine doar de la tine și trebuie să fie urmată de multă voință. Privește partea bună a lucrurilor, un set de analize realizat recent spune că ai o sănătate de fier, ceea ce nu este puțin lucru.

 

 

Horoscop Fecioara

Ai impresia că toate soluțiile pe care le propui la locul de muncă nu sunt luate în serios de unde și starea ta de nemulțumire. Ți se pare că cei din jur se cred superiori, iar pe tine te izolează în mod intenționat. Dacă trebuie să bați cu pumnul în masă pentru părerile tale o vei face cu siguranță.

 

 

Horoscop Balanta

Faptul că o situație neplăcută se prelungește și nu ai putea să o rezolvi tu în mod direct, te irită peste măsură. Ai impresia că cei din jur nu fac suficiente pentru a remedia situația și te vezi nevoit să te informezi tu despre soluțiile existente. Văzându-te așa de hotărât până și cei care pretind că se pricep se dau la o parte.

 

 

Horoscop Scorpion

Sentimentele pe care le ai pentru cei dragi sunt profunde însă nu știi exact cum să le faci cunoscute. Orice încercare de apropiere de cei dragi ți se pare inutilă mai ales pentru că tensiunea din familie atinge uneori cote maxime. Încearcă să devii cel care aduce pacea și nu cel care pune gaz pe foc.

 

 

Horoscop Sagetator

Comportamentul antisocial pe care îl afișezi nu te caracterizează așa că ai grijă să nu îți pierzi și puținii prieteni pe care îi mai ai prin preajmă. Orice problemă devine mai ușoară dacă o împărtășești celor din jur și le accepți sprijinul moral. Singurătatea nu este cea mai bună terapie când ești îngrijorat sau mâhnit.

 

 

Horoscop Capricorn

Primești o ofertă de job pe care nu o poți refuza deși asta înseamnă mult mai puțin timp pentru familie și prieteni. Este implicată și o mărire de salariu deci nu încape îndoială că răspunsul tău este pozitiv. Crezi cu tărie că vei găsi calea de mijloc și vei putea împăca foarte bine și iubirea și cariera.

 

 

Horoscop Varsator

Te sperie gândul că ai putea să rămâi singurul din anturaj fără pereche și tocmai de acea cauți cu dispersare o sursă de afecțiune. În goana ta disperată după iubire, uiți să alegi cum trebuie persoanele și uite așa ești pe cale să ajungi pe mâna tipului clasic de escroc sentimental. Dacă nu te ferești acum vei avea parte de multă suferință.

 

 

Horoscop Pesti

Dai niște explicații cu privire la activitatea ta din ultima vreme și oricât ai înfrumuseța vorbele, șefii nu sunt impresionați de aceea ce ai de spus. Vor mai multă eficiență și mai puțină vorbă din partea ta, iar dacă vrei zile liniștite ar fi bine să te conformezi cerințelor pentru că superiorii nu glumesc.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.