Horoscop maine 24 mai 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 24 mai 2020

 

 

 

Horoscop Berbec

Primești vestea că un eveniment important urmează în familie și îți revine ție responsabilitatea de a alege un loc. Ți se pare că locuința ta nu este suficient de modernă, așa că ai două variante: ori te apuci de redecorat ori cauți o altă casă pe care să o consideri potrivită. Oricum ar fi se anunță foarte multă agitație și tu ești în centrul atenției.

 

 

Horoscop Taur

Aștepți niște lămuriri din partea unei persoane care nu prea pare că știe ce face și nici nu te gândi că îți va da explicațiile pe care le aștepți. Îți va vorbi mult fără să spună nimic, fapt care te enervează peste măsură. Ai impresia că își bate joc de tine sau cel puțin are ceva serios de ascuns și nu ar vrea ca tu să auzi.

 

 

Horoscop Gemeni

Noile obiceiuri alimentare îți fac rău și ar cam fi momentul să renunți la ele. Poate fi vorba despre o dietă pe care ai început-o cu gândul că vei pierde câteva kilograme. Chiar dacă ai luat reţeta de la un cunoscut, asta nu înseamnă că va da rezultatele așteptate și la tine. Din contră îți cam pune sănătatea în pericol.

 

 

Horoscop Rac

Depinzi de o persoană destul de nehotărâtă care azi îți promite un lucru, iar mâine își schimbă total discursul. Este momentul să pui piciorul în prag și să îi spui clar care sunt așteptările tale de la ea. Nu îți poți permite să pierzi timpul din cauza altuia, mai ales acum când ai atât de multă nevoie de bani.

 

Horoscop Leu

De obicei îți place să îți impui părerile indiferent de mijloace, însă astăzi simți că nu ar fi bine să forțezi nota sau să te implici prea activ în luarea deciziilor la locul de muncă. Nu prea ai încredere în intuiția ta, tocmai de aceea stai în umbră și îi urmărești pe cei din jur. Cel puţin așa nu vei fi considerat țapul ispășitor în caz de eșec.

 

 

Horoscop Fecioara

Banii nu vin chiar așa de ușor cum ți-ai dori, ba aștepți ca o persoană să îți înapoieze banii pe care i-a luat cu împrumut de la tine. Nu îți face mari speranțe căci datoria nu îţi va fi înapoiată prea curând. Este nevoie să îi spui direct că ai nevoie de bani și asta cât mai repede, ba nu ar strica dacă ai fi și sarcastic.

 

 

Horoscop Balanta

Te obosești să faci pe plac tuturor și nu reușești să mulțumești pe toată lumea. Tot există cineva nemulțumit de tine și de activitatea ta. Dezamăgit că orice eforturi ai face nu sunt răsplătite, te decizi să faci exact ceea ce îți este ție de ajutor. Acum mai rămâne să treci peste momentele neplăcute de astăzi.

 

 

Horoscop Scorpion

Discreția este absolut obligatorie la locul de muncă, mai ales că tu ți-ai găsit o sursă alternativă de venit și nu ai vrea să se afle despre ea. Poate fi vorba despre o activitate independentă sau despre un al doilea job, iar teama de a nu pierde ceea ce ai deja de multă vreme te face foarte secretos.

 

 

Horoscop Sagetator

Îți este dor de cu totul alte locuri decât cele în care petreci majoritatea timpului. Vrei să vizitezi un spațiu unde ți-ai petrecut copilăria sau unul de care te leagă amintiri puternice. Ca să nu pornești singur pe drumul amintirilor le propui și prietenilor să organizați o excursie de weekend menită să vă relaxeze.

 

 

Horoscop Capricorn

Ai de dus niște negocieri destul de dure cu persoane ce nu cedează chiar foarte ușor la ceea ce vor și uite așa îți trebuie nervi de fier. Ești destul de agil și știi ce argumente să aduci, dar ai în față niște persoane cu foarte multă experiență. Un strop de noroc din partea astrelor te va ajuta să tranșezi situația în favoarea ta.

 

 

Horoscop Varsator

Ți se pare că relația în care te afli a intrat într-un mare impas din care nu știi cum să ieși. Faci totul mecanic și lipsit de orice entuziasm, deși persoana iubită are mai mult chef de viață decât tine. Te macină niște probleme profesionale și din acest motiv ai impresia că nici relația nu te mai mulțumește.

 

 

Horoscop Pesti

O persoană îți dă niște sfaturi bune în esență, dar periculoase văzute din alt unghi. Tu nu privești toate părțile, ci doar cea care te interesează și anume că toate sfaturile primite te vor ajuta să ieși din impasul financiar în care te-ai poticnit. Povesteşte și altora despre planurile tale și vei observa că cei dragi nu sunt foarte încântați de ele.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.