Horoscop maine 26 mai 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 26 mai 2020

 

 

 

Horoscop Berbec

Găsești de cuviință ca după multe încercări eșuate de a relaționa cu o persoană să faci tu primul pas spre încheierea conflictelor. Îi prezinți toate intențiile tale și ești cât se sincer poți. Din păcate arată în continuare suspiciune și nu te tratează foarte cald. Ai răbdare relațiile nu se repară cât ai bate din palmă.

 

 

Horoscop Taur

Faci un mic compromis financiar pentru o persoană pe care o iubești fără să ții seama de bugetul tău strâmtorat. Este de admirat că vrei să apreciezi însă fii foarte atent ca nu cumva să ajungi tu să ceri bani cu împrumut după gestul de caritate. Familia știe de acest împrumut și nu vei mai avea liniște până nu recuperezi banii.

 

 

Horoscop Gemeni

Invidia colegilor de muncă îți dă de gândit pentru că mulți dintre ei se aratau prietenoși când de fapt erau gata să te înjunghie pe la spate. Îți pierzi foarte ușor cumpătul astăzi și spui unora din familie niște cuvinte extrem de dureroase, pentru care sigur va trebui să ceri iertare imediat ce îți vei reveni în fire.

 

 

Horoscop Rac

Te detașezi complet de problemele familiei, nu pentru că nu ai fi interesat de ele, ci pentru că ai destule probleme la locul de muncă și simți că nu le poți duce pe toate. Relaxează-te în această după amiază când ești invitat la o ieșire în oraș alături de niște prieteni dornici să te inveselească și să te încurajeze.

 

 

Horoscop Leu

Orice ar încerca să îți spună astăzi persoana iubită, reacționezi ca și cum ar vrea să îți facă rău. În realitate reacționezi exagerat pe fondul oboselii și stresului din ultima vreme. Spre seară o rudă îți aduce veștile pe care le așteptai cu privire la o moștenire care ți se cuvinte, așa că vei fi nevoit să te preocupi de acte și bdocumente.

 

 

Horoscop Fecioara

Ești plin de energie și ai sentimente dintre cele mai plăcute când te gândești că ai dus la bun sfârșit o lucrare care ți se părea de-a dreptul imposibilă. Ai dreptul să te relaxezi o zi, după care o vei lua de la capăt cu munca. Nu este nicio problemă pentru că te simți capabil de eforturi prelungite și ai parte de sprijinul familiei.

 

 

Horoscop Balanta

Faci lucrurile în repezeală pentru că ziua ți se pare că are prea puține ore pentru tine. Dormi puțin și rău, te trezești nervos și îți verși nervii pe oricine îți iese în cale. Relațiile cu autoritățile sunt de asemenea într-un moment tensionat și ai face bine să nu spui lucruri impulsive în momentele importante.

 

 

Horoscop Scorpion

Ultima dată când ai încercat să legi o relație romantică ai eșuat, dar acum astrele favorizează relațiile de lungă durată, deci nu ai niciun motiv să nu te apropii de o persoană care îți place. Lasă deoparte emoțiile și teama, preia inițiativa și vei vedea că îți va fi apreciat curajul. Faci impresie bună și la locul de muncă unde vii cu idei geniale.

 

 

Horoscop Sagetator

Îți cunoști propria valoare, dar cei din jur țin cu orice preț să te facă a te simți mult inferior. Vorbesc în prezența ta despre vacanțele petrecute în străinătate și despre relațiile amoroase fericite forțându-te să vorbești și tu despre viața ta. Păstrează-ți diplomația și nu le da apă la moară oferindu-le detalii.

 

 

Horoscop Capricorn

Ai judecat greșit o persoană din anturaj și astăzi îți dai seama de acest lucru abia în momentul în care îți expune părerea despre lume și viață. Aveți viziuni similare și chiar multe hobby-uri comune, deci ești pe cale să dezvolți o nouă prietenie. Ai mare grijă la bunurile personale, nu mai uita pe unde le lasi.

 

 

Horoscop Varsator

Lucrul în echipă este de obicei punctul tău forte, dar astăzi te simți exasperat de colegii de muncă pentru că nu se pot concentra și pierd timpul vorbind despre orice altceva. Îți impui punctul de vedere și reușești într-un final să îi dirijezi către sarcina ce trebuie finalizată. Spre seară ești de-a dreptul epuizat și tot ce vrei este un strop de liniște.

 

 

Horoscop Pesti

Sunt favorizate relațiile cu străinătatea astăzi, astfel că poate fi vorba despre un job pe care cineva ți l-a găsit sau despre continuarea studiilor într-o altă țară. Ești foarte entuziasmat de ceea ce afli și vorbești tuturor despre realizarea ta. Evită discuțiile în contradictoriu cu un prieten arțăgos.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.