Horoscop maine 8 iunie 2020

https://horoscop-az.com/wp-content/uploads/2018/05/products_24.png

Horoscop maine 8 iunie 2020

 

Horoscop Berbec

Ești pe cale să îți ruinezi viața socială după ce prietenii află câte gafe ai făcut la ultima petrecere unde ai fost prezent. Ți se cer explicații și motive, iar faptul că nu reușești decât să indrugi niște cuvinte fără noimă este un motiv suficient de bun încât să ți se spună direct că nu te mai vor la petrecerile lor.

 

Horoscop Taur

Ar fi bine să ocolești o rudă pe care ai jignit-o destul de rău când a venit în vizită . Faptul că i-ai spus care îi sunt toate defectele fizice nu a fost un gest politicos și încearcă să îți amintești cum a plecat în lacrimi de la tine. Nu te comporta ca și cum nu s-a întâmplat nimic pentru că situația este cât se poate de gravă.

 

Horoscop Gemeni

Afli de la niște prieteni că fostul tău partener îți cam verifică activitatea pe rețelele de socializare și în mintea ta înflorește gândul că este momentul să încerci o împăcare. Nu te arunca în luptă fără să știi motivele pentru care te urmărește. Vei fi surprinsă să afli că nu este dorul, ci pura curiozitate.

 

Horoscop Rac

Faci niște cumpărărturi compulsive și culmea este că dai foarte mulți bani pe obiectele nefolositoare. Nimeni nu te va mustra pentru că toți știu cam cât de mult suferi în urma despărțirii. Inima rănită se vindecă greu, așa că pregătește-te pentru numeroase seiuni de cumpărături și portofel tot mai gol.

 

Horoscop Leu

O rudă mai în vârstă din familie se interesează de activitatea ta din ultima vreme pentru că are niște bănuielui în ceea ce privește venitul tău. Emisiunile de la televizor și gura lumii i-au alimentat fricile. Rămâi suprins de ceea ce îți spune și chiar recunoști că ți-a dat numeroase idei de afaceri.

 

 

Horoscop Fecioara

Simți nevoia să aduci zâmbetul pe fața unor colegi morocănoși. Misiunea este de-a dreptul imposibilă căci în loc de veselie vei stârni o mică dispută în birou. Te faci  nevăzut după ce ai turnat gaz pe foc, iar atunci când te întorci îi regăsești morocănoși și apatici.

 

Horoscop Balanta

Nu toată lumea este la fel de curajoasă ca tine și tocmai de aceea unii au nevoie de însoțitori atunci când merg la medic. Nu pierzi ocazia să râzi copios de cei slabi de inimă și asta chiar dacă îi vei însoți la un control de rutină. Nici măcar în cabinetul doctorului nu te oprești din râs când vezi cum tremură fricosul pacient.

 

Horoscop Scorpion

Găsești foarte ușor defecte pentru orice persoană nouă cunoști. Este adevărat că nu prea te înșeală întuiția, dar nici modul de a eticheta nu te face prea plăcut. Ca să nu îi deranjezi pe cei din jur poți scrie într-un carnețel toate gândurile negre care îți trec prin minte când faci cunoștiință cu cineva.

 

Horoscop Sagetator

Cauți un posibil partener de cuplu în locuri destul de ciudate, cum ar fi în cimitir sau la dentist. Vrei cu orice preț să scapi de singurătate, așa că alegi la întâmplare și lași deoparte pretențiile pe care le aveai până nu demult. Vei atrage câțiva posibili parteneri doar că stilul lor vestimentar te face să renunți la ideea de întâlnire romantică.

 

 

Horoscop Capricorn

Primești un cadou neinspirat din partea unei persoane din familie șli ca să treci peste momentul deloc plăcut, te retragi în camera ta cu tot cu cadoul hidos. Te gândești dacă să îl distrugi cu mâinile tale sau să îl arunci pe geam dând vina pe un nefericit accident. Cel mai indicat ar fi să îl ascunzi în cele mai întunecate colțuri și să îl oferi cadou altuia.

 

 

Horoscop Varsator

Constați cu uimire că ai pus ceva kilograme în plus și acum revii la dieta cu salate. Mersul pe jos poate fi incomod pentru o persoană sedentară ca tine. Cea mai bună idee ar fi să îți iei un câine și să faci întreceri cu el prin parc. Partenerul de viață abia așteaptă un patruped în casă, așa că împuști doi iepuri dintr-o lovitură.

 

 

Horoscop Pesti

Ascunzi familiei un detaliu important al vieții tale și te temi ca nu cumva atunci când se va afla să nu iasă un foarte mare scandal. Din păcate nu ai cum să oprești o ceartă de zile mari pentru că ascunzi detalii legate de bani și datorii. Ar fi bine să le strecori în cadrul unei conversații detalii despre niște bani pe care trebuie să îi dai, dar nu din prima întreaga sumă.

Lasă un răspuns

© Copyright 2019. Toate drepturile rezervate.